Avocat Ploiesti - Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc

Avocat Ploiesti - Avocat Ioana Pansiciuc: Datorita profesionalismului şi eficienţei noastre ajungem la cele mai bune rezultate! Suntem recunoscuţi pentru experienţa în domeniul juridic avocat ploiesti, capacităţile şi abilităţile necesare pentru a oferi consultanta juridica in cele mai avantajoase condiţii. Experienţa acumulată cu fiecare caz in finalizat, dar totodata si clienţii mulţumiți ne-au asigurat un loc printre cabinetele de avocat ploiesti de top din intregul judet, avocatii noştri oferind servicii de consultanta juridica - avocat ploiesti o calitate ireproşabilă. Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc ofera servicii juridice la un inalt standard profesional asigurat de vasta experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii de avocat PLoiesti, seriozitate si daruire profesionala ai avocatului titular Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

Avocat Ploiesti - Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc

Misiunea cabinetului nostru de avocat Ploiesti este de a fi alaturi de dumneavoastra, indiferent de situatia juridica prin care treceti, oferind servicii de inalta calitate de avocat ploiesti, prin consultatii cu caracter juridic si prin asistenta sau reprezentare in fata instantelor judecatoresti atat de pe raza municipiului Ploiesti sau zonele limitrofe - avocat ploiesti

Avocat Ploiesti

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc acorda consultatii juridice de inalta calitate in domenii de interes pentru clienții sai, oferind solutii personalizate si eficiente adaptate nevoilor fiecarui client, asigurand asistenta si reprezentarea juridica (avocat ploiesti) in fata instantelor judecatoresti atat de pe raza municipiului Ploiesti cat si in restul tarii, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici, executorilor judecatoresti si organelor administratiei publice.

Avocat Ploiesti

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc se numara in top 10 cabinete de avocat Ploiesti de prestigiu, in palmaresul acestuia numarandu-se victorii sonore in instanta castigate chiar de Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

ONORARII PENTRU PERSOANE FIZICE

Onorariile vor fi stabilite în raport de:

  • dificultatea, amploarea şi durata cazului;
  • timpul şi volumul de muncă necesare pentru executarea activităţii solicitate de către client;
  • natura cazului;
  • constrângerile de timp impuse de natura cauzei.

 

ONORARII PENTRU PERSOANE JURIDICE

Onorariile vor fi stabilite în raport de:

  • dificultatea, amploarea şi durata cazului;
  • timpul şi volumul de muncă necesare pentru executarea activităţii solicitate de către client;
  • natura cazului;
  • constrângerile de timp impuse de natura cauzei.

La stabilirea onorariilor pentru persoane juridice, avem în vedere, pe lângă principiile enunţate mai sus, posibilitatea de a dezvolta modalităţile de plata a onorariilor sub diferite forme:

a) onorarii orare;
b) onorarii fixe;
c) onorarii
d) onorarii tip abonament

Onorariul orar este stabilit pentru o oră de lucru, respectiv o suma fixă de bani, cuvenită avocatului pentru fiecare oră de servicii profesionale pe care o prestează.
Onorariul fix constă într-o sumă fixă cuvenită avocatului pentru un serviciu profesional.

Onorariile orare si fixe sunt datorate avocatului indiferent de rezultatul obţinut prin prestarea serviciilor profesionale.

Avocatul are dreptul ca, în completarea onorariului fixat, să solicite şi să obţină şi un onorariu de succes. Onorariul de succes constă într-o sumă fixă sau variabilă, stabilită pentru obţinerea unui anumit rezultat. Onorariul de succes poate fi convenit împreună cu onorariul orar sau fix.

Onorariul  de tip abonament constă într-o sumă fixă platită lunar şi este potrivit pentru persoanele juridice care doresc să beneficieze în permanenţă şi cu prioritate de servicii juridice.