Avocat Executare silita Ploiesti

Cabinet avocat executare silita Ploiesti Ioana Pasniciuc ofera urmatoarele servicii juridice:

Avocat Executare silita Ploiesti

  • asistenţă şi reprezentare  în toate procedurile de executare silită, asistenţă juridică în alegerea executorilor judecătoreşti, negocierea onorariilor, participarea alături de executor la desfăşurarea procedurilor de executare silită mobiliară sau imobiliară;
  • consultanţă juridică cu privire la modalităţile de recuperare a debitelor, analiza debitului, evaluarea sanşelor de recuperare, alegerea strategiei de recuperare, evaluarea costurilor de recuperare;
  • asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată pentru recuperarea debitelor;
  • servicii de negociere şi tranzactionare în procedurile de recuperare a debitelor, reprezentarea clientilor în proceduri rezolvare pe cale amiabilă a conflictelor;
  • asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul contestaţiilor la executare, validare poprire şi in orice alte actiuni judiciare în legatură cu executarea silită.

 

Cabinet avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc: În relaţiile cu clienţii noştri, principiile pe care ne bazăm sunt seriozitatea, promptitudinea, corectitudinea, sinceritatea, loialitatea şi confidenţialitatea. Ne dorim să construim şi să consolidăm o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cei care apelează la serviciile noastre.

Pentru orice detaliu suplimentar va invitam sa ne contactati telefonic la 0729.952.844 de Luni pana Vineri in intervalul 09:30 – 15:30.

Experienta in executare silita Ploiesti

avocat Ploiesti: Cabinet Avocat Executare silita Ploiesti Ioana Pasniciuc este unul dintre cele mai bine cotate cabinete de avocatura din municipiul Ploiesti. Datorită experienţei şi vastelor cunoştinţe ale asociaţilor şi colaboratorilor noştri, acumulate de-a lungul ultimului deceniu, Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pansiciuc şi-a câştigat reputaţia uneia dintre cele mai valoroase societăţi de acest gen din zonă.Colaborare – avocat Ploiesti
Avocat Ploiesti: În vederea asigurării de servicii juridice complete, societatea noastră colaborează cu executori judecătoreşti, notari publici, lichidatori, traducători şi experţi în diferite domenii. Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc a dezvoltat parteneriate în lumea juridică, colaborând cu firme de avocatură naţionale şi internaţionale. Avocat Ploiesti: Avocaţii din cadrul Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc sunt specializaţi în materie penală asistă şi reprezintă clienţii în faţa organelor de urmărire penală precum şi în litigiile de drept penal. Infracţionalitatea comercială a devenit o constantă a practicii Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

Cabinet avocat Avocat Executare silita Ploiesti

Serviciile oferite de cabinet avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc nostru se adreseaza atat sferei de interes a persoanelor fizice, cat si celei a persoanelor juridice, asigurand o abordare profesionala si personalizata a problemelor deduse spre solutionare de catre fiecare client.

Avocat Executare silita Ploiesti: Aspectele de organizare şi guvernanţă societară reprezintă o activitate curentă pentru Cabinet Avocat Ioana Pasniciuc, oferindu-se consultanţă juridică permanentă către diferite companii din judeţul Alba. Participarea cu succes la operaţiuni de fuziuni, divizări, achiziţii, dizolvări a societăţilor comerciale a contribuit la experienţa acumulată de echipa noastră de avocaţi.
De asemenea asigurăm asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul litigiilor comerciale în portofoliul societăţii nostre existând societăţi comerciale de renume de pe raza de competenţă a Curţii de Apel locale şi din ţară.

Avocat Ploiesti: Desi asistam si reprezentam o mare varietate de societati comerciale atat romane cat si din strainatate, principalele domenii de interes ale practicii noastre avocatiale se concentreaza asupra mediului de afaceri din Romania, drept societar, managementul afacerilor si administrarea riscurilor juridice, fuziuni si achizitii, antreprenoriat si investitii, reorganizare si lichidare judiciara, litigii comerciale, civile si de arbitraj, cat si conceperea si negocierea de contracte comerciale – cabinet avocat Ploiesti .

Avocat Executare silita Ploiesti: Serviciile aflate in legatura cu dreptul afacerilor cuprind pachete complexe si integrate, ce includ conceperea si negocierea de contracte comerciale, solutionarea problemelor legate de administrarea afacerilor, consultanta in domeniul proprietatii intelectuale si a cerintelor legale referitor la autorizare, certificare, licentieri si >dreptul muncii, alaturi de serviciile conexe de reprezentare in fata instantelor de judecata si a tribunalelor arbitrale in cazul in care disputele escaladeaza in conflicte legale.

Avocat Executare silita Ploiesti: Societatea s-a constituit la inceputul anului 2004 prin asocierea a doi avocati cu practica indelungata in cadrul unor renumite intreprinderi si societati de comert exterior si in alte forme de exercitare a profesiei de avocat, experienta acestora oferind garantia profesionalismului si calitatii ridicate a serviciilor oferite de avocatii nostri – avocat Ploiesti.

Veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatilor de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, recurgerea la instantele de judecata fiind considerata de avocatii nostri doar ca ultima optiune. Disputele dvs. de afaceri vor fi abordate prin intermediul celor mai operative si mai eficace tehnici de solutionare alternativa a conflictelor, si numai ca ultima varianta de actiune vom actiona in instantele de judecata – avocat Ploiesti .

Intelegem pe deplin ca unele conflicte pot si trebuie sa fie solutionate expeditiv, pe cand altele necesita prezenta in fata instantelor de judecata – avocat Ploiesti .

Orice afacere are nevoie de o sustinere ferma, atat din punct de vedere economic, organizatoric cat si juridic. Cu atat mai mult, in conditiile economiei de piata din Romania, caracterizata printr-o legislatie fluctuanta si o protectie statala aproape inexistenta oferita intreprinzatorilor, consideram ca aveti nevoie de un partener dinamic, capabil sa va ofere servicii juridice complexe si complete de o inalta tinuta profesionala.

Domenii de expertiza Avocat Ploiesti
Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii: drept civil, dreptul familiei, drept comercial, asigurari, imobiliare, relatii de munca, executari silite, partaj, recuperari creante, procedura insolventei persoanei juridice si a persoanei fizice, drept penal si societar, contencios administrativ si fiscal – Avocat Executare silita Ploiesti.

Vremea Cluj telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank Telefon contact Posta Romana Telefon contact DIGI sarcina Telefon Revolut Hormigon impreso Oviedo apartamente noi galata telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank Horoscop Azi Sagetator | Vremea Iasi Cod Postal Alba Deranjamente Digi Rcs Rds traduceri iasi