Avocat dreptul familiei Ploiesti

avocat dreptul familiei PloiestiAvocat dreptul familiei Ploiesti: În domeniul dreptului familiei, cabinetul nostru oferă o multitudine de servicii:

 • asistenţă juridică şi reprezentare în procese de :
  – divorţ;
  – pensie de întreţinere;
  – stabilirea programului de vizitarea minorilor;
  – partaj;
  – exercitarea autorităţii părinteşti (custodie comună/exclusivă);
  – stabilirea/tăgada paternităţii copilului rezultat din căsătorie sau din afara căsătoriei.
 • consultanţă juridică;
 • redactare acţiuni;
 • anulare/ nulitate căsătorie;
 • înregistrarea tardivă a naşterii;
 • tutelă/ curatelă, adopţii, plasament temporar minori, delegare temporare autoritate părintească;
 • punere sub interdicţie judecătorească.

 

Experienţă
avocat dreptul familiei Ploiesti: Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc este unul dintre cele mai bine cotate cabinete de avocatura din municipiul Ploiesti. Datorită experienţei şi vastelor cunoştinţe ale asociaţilor şi colaboratorilor noştri, acumulate de-a lungul ultimului deceniu, Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pansiciuc şi-a câştigat reputaţia uneia dintre cele mai valoroase societăţi de acest gen din zonă.Colaborare – avocat Ploiesti
Avocat Ploiesti: În vederea asigurării de servicii juridice complete, societatea noastră colaborează cu executori judecătoreşti, notari publici, lichidatori, traducători şi experţi în diferite domenii. Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc a dezvoltat parteneriate în lumea juridică, colaborând cu firme de avocatură naţionale şi internaţionale. Avocat Ploiesti: Avocaţii din cadrul Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc sunt specializaţi în materie penală asistă şi reprezintă clienţii în faţa organelor de urmărire penală precum şi în litigiile de drept penal. Infracţionalitatea comercială a devenit o constantă a practicii Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

Serviciile oferite de cabinet avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc nostru se adreseaza atat sferei de interes a persoanelor fizice, cat si celei a persoanelor juridice, asigurand o abordare profesionala si personalizata a problemelor deduse spre solutionare de catre fiecare client.

avocat dreptul familiei Ploiesti Ioana Pasniciuc

Avocat Ploiesti: Aspectele de organizare şi guvernanţă societară reprezintă o activitate curentă pentru Cabinet Avocat Ioana Pasniciuc, oferindu-se consultanţă juridică permanentă către diferite companii din judeţul Alba. Participarea cu succes la operaţiuni de fuziuni, divizări, achiziţii, dizolvări a societăţilor comerciale a contribuit la experienţa acumulată de echipa noastră de avocaţi.
De asemenea asigurăm asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul litigiilor comerciale în portofoliul societăţii nostre existând societăţi comerciale de renume de pe raza de competenţă a Curţii de Apel locale şi din ţară.

Avocat dreptul familiei Ploiesti: Desi asistam si reprezentam o mare varietate de societati comerciale atat romane cat si din strainatate, principalele domenii de interes ale practicii noastre avocatiale se concentreaza asupra mediului de afaceri din Romania, drept societar, managementul afacerilor si administrarea riscurilor juridice, fuziuni si achizitii, antreprenoriat si investitii, reorganizare si lichidare judiciara, litigii comerciale, civile si de arbitraj, cat si conceperea si negocierea de contracte comerciale – cabinet avocat Ploiesti .

Avocat Ploiesti: Serviciile aflate in legatura cu dreptul afacerilor cuprind pachete complexe si integrate, ce includ conceperea si negocierea de contracte comerciale, solutionarea problemelor legate de administrarea afacerilor, consultanta in domeniul proprietatii intelectuale si a cerintelor legale referitor la autorizare, certificare, licentieri si >dreptul muncii, alaturi de serviciile conexe de reprezentare in fata instantelor de judecata si a tribunalelor arbitrale in cazul in care disputele escaladeaza in conflicte legale.

Cabinet avocat dreptul familiei Ploiesti: Societatea s-a constituit la inceputul anului 2004 prin asocierea a doi avocati cu practica indelungata in cadrul unor renumite intreprinderi si societati de comert exterior si in alte forme de exercitare a profesiei de avocat, experienta acestora oferind garantia profesionalismului si calitatii ridicate a serviciilor oferite de avocatii nostri – avocat Ploiesti.

Veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatilor de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, recurgerea la instantele de judecata fiind considerata de avocatii nostri doar ca ultima optiune. Disputele dvs. de afaceri vor fi abordate prin intermediul celor mai operative si mai eficace tehnici de solutionare alternativa a conflictelor, si numai ca ultima varianta de actiune vom actiona in instantele de judecata – avocat Ploiesti .

Intelegem pe deplin ca unele conflicte pot si trebuie sa fie solutionate expeditiv, pe cand altele necesita prezenta in fata instantelor de judecata – avocat Ploiesti .

Avocat dreptul familiei Ploiesti

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pansiciuc: In ciuda faptului ca in centrul activitatii noastre stau dreptul afacerilor si litigiile de afaceri, recunoastem ca evitarea demersurilor in instanta, de multe ori indelungate si costisitoare, poate servi mult mai bine interesele clientilor nostri. Pentru acest motiv, de cate ori este posibil, evitam recurgerea la instantele judecatoresti.Folosim metode alternative de solutionare a conflictelor precum medierea, concilierea si arbitrajul. In plus, concepem si revizuim contracte comerciale, contracte civile si alte tipuri de acorduri si intelegeri, tocmai in vederea protejarii prin cele mai eficiente metode a drepturilor clientilor nostri si pentru a evita si preintampina pe cat posibil eventualele conflicte si neintelegeri – Avocat Ploiesti.

Succesul in avocatura

In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unei societati de avocati potrivita telurilor dvs. este esentiala pentru succesul si finalizarea problemelor legale. Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, in acest context societatea noastra fixandu-si drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si de obiectul dvs. de afaceri.

Considerand ca buna colaborare are la baza confidentialitatea si seriozitatea, iar varful performantei noastre este dat de experienta si profesionalism, cu certitudine piramida protectiei dvs. juridice se construieste la noi.

Orice afacere are nevoie de o sustinere ferma, atat din punct de vedere economic, organizatoric cat si juridic. Cu atat mai mult, in conditiile economiei de piata din Romania, caracterizata printr-o legislatie fluctuanta si o protectie statala aproape inexistenta oferita intreprinzatorilor, consideram ca aveti nevoie de un partener dinamic, capabil sa va ofere servicii juridice complexe si complete de o inalta tinuta profesionala cabinet avocat dreptul familiei Ploiesti.

Our partners

Easy Chicken Recipe Sweets Nutrition Facts Postal codes Nunavut Postcodes Queensland Hospitals in Arizona current time in France local time in Dominican Republic Zip code North Virginia Vremea Cluj telefon contact Banca Transilvania Telefon contact DIGI sarcina Paraclistul Maicii Domnului Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii apartamente noi galata telefon contact Ing bank Horoscop Azi Sagetator | Vremea Iasi Cod Postal Alba Deranjamente Digi Rcs Rds traduceri iasi