Avocat drept penal Ploiesti

avocat drept penal PloiestiAvocat drept penal Ploiesti: În cazul luarii unor măsuri preventive:

 • acordarea asistenţei juridice persoanelor reţinute sau arestate;
 • întocmirea şi susţinerea cererilor de înlocuire sau de revocare a măsurilor preventive;
 • introducerea plângerilor împotriva ordonanţei organelor de urmărire penală privind măsura reţinerii;
 • introducerea şi sustinerea unor plângeri împotriva ordonanţei procurorului prin care s-a dispus luarea măsurii obligării invinuitului/inculpatului de a nu părăsi localitatea sau ţara;
 • promovarea şi sustinerea recursurilorîimpotriva încheierii prin care s-a dispus luarea, prelungirea ori menţinerea măsurii arestului preventiv.

 

 În cursul urmăririi penale:

 • asistenţă juridică acordataă invinuitului/inculpatului la efectuarea oricăror acte de urmarire penală;
 • studierea materialului de urmărire penală cu prilejul terminării urmăririi penale şi construirea apărării;
 • formularea de cereri noi cu prilejul prezentării materialului de urmărire penală;
 • introducerea unor plângeri împotriva măsurilor sau actelor de urmărire penala care au adus atingere intereselor legitime ale invinuitului/inculpatului.

 

 În faţa instanţelor judecătoreşti:

 • asistenţă juridică şi reprezentare în faşa instanţelor judecătoreşti;
 • redactare plângeri, plângeri prealabile, cereri de constituire parte civilă în dosarul penal;
 • redactarea, introducerea şi susţinerea unor cereri de liberare provizorie sub control judiciar sau pe cauţiune;

 

Cabinet avocat drept penal Ploiesti

Simplul fapt că sunteti suspect sau inculpat într-o cauză penală nu înseamnă ca veţi fi găsit vinovat şi condamnat de către o instanţă de judecată.

De îndată ce ati apelat la serviciile noastre (Cabinet Avocat drept penal Ploiesti Ioana Pasniciuc), vom depune toate eforturile necesare pentru a preveni formularea de acuzaţii penale sau, în cazurile în care organele de urmărire penală au formulat deja acuzaţii, pentru a obţine respingerea sau reducerea acestora.

De asemenea, clienţii aflaţi în stare de arest preventiv sau detenţie  pot beneficia de consultaşii juridice la locul de deţinere.

 

Avocat drept penal Ploiesti Ioana Pasniciuc

Avocat drept penal Ploiesti: Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc este unul dintre cele mai bine cotate cabinete de avocatura din municipiul Ploiesti. Datorită experienţei şi vastelor cunoştinţe ale asociaţilor şi colaboratorilor noştri, acumulate de-a lungul ultimului deceniu, Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pansiciuc şi-a câştigat reputaţia uneia dintre cele mai valoroase societăţi de acest gen din zonă.Colaborare – avocat Ploiesti
Avocat Ploiesti: În vederea asigurării de servicii juridice complete, societatea noastră colaborează cu executori judecătoreşti, notari publici, lichidatori, traducători şi experţi în diferite domenii. Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc a dezvoltat parteneriate în lumea juridică, colaborând cu firme de avocatură naţionale şi internaţionale. Avocat Ploiesti: Avocaţii din cadrul Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc sunt specializaţi în materie penală asistă şi reprezintă clienţii în faţa organelor de urmărire penală precum şi în litigiile de drept penal. Infracţionalitatea comercială a devenit o constantă a practicii Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

De asemenea asigurăm asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul litigiilor comerciale în portofoliul societăţii nostre existând societăţi comerciale de renume de pe raza de competenţă a Curţii de Apel locale şi din ţară.

Avocat drept penal Ploiesti: Desi asistam si reprezentam o mare varietate de societati comerciale atat romane cat si din strainatate, principalele domenii de interes ale practicii noastre avocatiale se concentreaza asupra mediului de afaceri din Romania, drept societar, managementul afacerilor si administrarea riscurilor juridice, fuziuni si achizitii, antreprenoriat si investitii, reorganizare si lichidare judiciara, litigii comerciale, civile si de arbitraj, cat si conceperea si negocierea de contracte comerciale – cabinet avocat Ploiesti .

Avocat Ploiesti: Serviciile aflate in legatura cu dreptul afacerilor cuprind pachete complexe si integrate, ce includ conceperea si negocierea de contracte comerciale, solutionarea problemelor legate de administrarea afacerilor, consultanta in domeniul proprietatii intelectuale si a cerintelor legale referitor la autorizare, certificare, licentieri si >dreptul muncii, alaturi de serviciile conexe de reprezentare in fata instantelor de judecata si a tribunalelor arbitrale in cazul in care disputele escaladeaza in conflicte legale.

Avocat drept penal Ploiesti: Societatea s-a constituit la inceputul anului 2004 prin asocierea a doi avocati cu practica indelungata in cadrul unor renumite intreprinderi si societati de comert exterior si in alte forme de exercitare a profesiei de avocat, experienta acestora oferind garantia profesionalismului si calitatii ridicate a serviciilor oferite de avocatii nostri – avocat Ploiesti.

Veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatilor de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, recurgerea la instantele de judecata fiind considerata de avocatii nostri doar ca ultima optiune. Disputele dvs. de afaceri vor fi abordate prin intermediul celor mai operative si mai eficace tehnici de solutionare alternativa a conflictelor, si numai ca ultima varianta de actiune vom actiona in instantele de judecata – avocat drept penal Ploiesti .

Intelegem pe deplin ca unele conflicte pot si trebuie sa fie solutionate expeditiv, pe cand altele necesita prezenta in fata instantelor de judecata.

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pansiciuc: In ciuda faptului ca in centrul activitatii noastre stau dreptul afacerilor si litigiile de afaceri, recunoastem ca evitarea demersurilor in instanta, de multe ori indelungate si costisitoare, poate servi mult mai bine interesele clientilor nostri. Pentru acest motiv, de cate ori este posibil, evitam recurgerea la instantele judecatoresti.Folosim metode alternative de solutionare a conflictelor precum medierea, concilierea si arbitrajul. In plus, concepem si revizuim contracte comerciale, contracte civile si alte tipuri de acorduri si intelegeri, tocmai in vederea protejarii prin cele mai eficiente metode a drepturilor clientilor nostri si pentru a evita si preintampina pe cat posibil eventualele conflicte si neintelegeri – Avocat Ploiesti.

In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unei societati de avocati potrivita telurilor dvs. este esentiala pentru succesul si finalizarea problemelor legale. Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, in acest context societatea noastra fixandu-si drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si de obiectul dvs. de afaceri.

Domenii de expertiza Avocat drept penal

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii: drept civil, dreptul familiei, drept comercial, asigurari, imobiliare, relatii de munca, executari silite, partaj, recuperari creante, procedura insolventei persoanei juridice si a persoanei fizice, drept penal si societar, contencios administrativ si fiscal.

Metode alternative de solutionare a litigiilor – MEDIEREA. Avocatul titular al cabinetului nostru este si mediator autorizat in vederea solutionarii amiabile a oricarui tip de conflict prin intermediul acestei proceduri reglementate de Legea 192/2006 cu modificarile ulterioare avocat drept penal Ploiesti.

Our partners

Easy Chicken Recipe Sweets Nutrition Facts Postal codes Nunavut Postcodes Queensland Hospitals in Arizona current time in France local time in Dominican Republic Zip code North Virginia Vremea Cluj telefon contact Banca Transilvania Telefon contact DIGI sarcina Paraclistul Maicii Domnului Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii Deranjamente si Reclamatii apartamente noi galata telefon contact Ing bank Horoscop Azi Sagetator | Vremea Iasi Cod Postal Alba Deranjamente Digi Rcs Rds traduceri iasi