Avocat Ploiesti - Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc

Avocat Ploiesti - Avocat Ioana Pansiciuc: Datorita profesionalismului şi eficienţei noastre ajungem la cele mai bune rezultate! Suntem recunoscuţi pentru experienţa în domeniul juridic avocat ploiesti, capacităţile şi abilităţile necesare pentru a oferi consultanta juridica in cele mai avantajoase condiţii. Experienţa acumulată cu fiecare caz in finalizat, dar totodata si clienţii mulţumiți ne-au asigurat un loc printre cabinetele de avocat ploiesti de top din intregul judet, avocatii noştri oferind servicii de consultanta juridica - avocat ploiesti o calitate ireproşabilă. Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc ofera servicii juridice la un inalt standard profesional asigurat de vasta experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii de avocat PLoiesti, seriozitate si daruire profesionala ai avocatului titular Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

Avocat Ploiesti - Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc

Misiunea cabinetului nostru de avocat Ploiesti este de a fi alaturi de dumneavoastra, indiferent de situatia juridica prin care treceti, oferind servicii de inalta calitate de avocat ploiesti, prin consultatii cu caracter juridic si prin asistenta sau reprezentare in fata instantelor judecatoresti atat de pe raza municipiului Ploiesti sau zonele limitrofe - avocat ploiesti

Avocat Ploiesti

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc acorda consultatii juridice de inalta calitate in domenii de interes pentru clienții sai, oferind solutii personalizate si eficiente adaptate nevoilor fiecarui client, asigurand asistenta si reprezentarea juridica (avocat ploiesti) in fata instantelor judecatoresti atat de pe raza municipiului Ploiesti cat si in restul tarii, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici, executorilor judecatoresti si organelor administratiei publice.

Avocat Ploiesti

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc se numara in top 10 cabinete de avocat Ploiesti de prestigiu, in palmaresul acestuia numarandu-se victorii sonore in instanta castigate chiar de Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc.

DREPT  PENAL

În cazul luarii unor măsuri preventive:

 • acordarea asistenţei juridice persoanelor reţinute sau arestate;
 • întocmirea şi susţinerea cererilor de înlocuire sau de revocare a măsurilor preventive;
 • introducerea plângerilor împotriva ordonanţei organelor de urmărire penală privind măsura reţinerii;
 • introducerea şi sustinerea unor plângeri împotriva ordonanţei procurorului prin care s-a dispus luarea măsurii obligării invinuitului/inculpatului de a nu părăsi localitatea sau ţara;
 • promovarea şi sustinerea recursurilorîimpotriva încheierii prin care s-a dispus luarea, prelungirea ori menţinerea măsurii arestului preventiv.

 

 În cursul urmăririi penale:

 • asistenţă juridică acordataă invinuitului/inculpatului la efectuarea oricăror acte de urmarire penală;
 • studierea materialului de urmărire penală cu prilejul terminării urmăririi penale şi construirea apărării;
 • formularea de cereri noi cu prilejul prezentării materialului de urmărire penală;
 • introducerea unor plângeri împotriva măsurilor sau actelor de urmărire penala care au adus atingere intereselor legitime ale invinuitului/inculpatului.

 

 În faţa instanţelor judecătoreşti:

 • asistenţă juridică şi reprezentare în faşa instanţelor judecătoreşti;
 • redactare plângeri, plângeri prealabile, cereri de constituire parte civilă în dosarul penal;
 • redactarea, introducerea şi susţinerea unor cereri de liberare provizorie sub control judiciar sau pe cauţiune;

Simplul fapt că sunteti suspect sau inculpat într-o cauză penală nu înseamnă ca veţi fi găsit vinovat şi condamnat de către o instanţă de judecată.

De îndată ce ati apelat la serviciile noastre, vom depune toate eforturile necesare pentru a preveni formularea de acuzaţii penale sau, în cazurile în care organele de urmărire penală au formulat deja acuzaţii, pentru a obţine respingerea sau reducerea acestora.

De asemenea, clienţii aflaţi în stare de arest preventiv sau detenţie  pot beneficia de consultaşii juridice la locul de deţinere.