Avocat drept comercial Ploiesti

avocat drept comercial PloiestiAvocat drept comercial Ploiesti: În domeniul contractelor comerciale, asistenţa noastră presupune redactarea, negocierea şi revizuirea  unei mari varietăţi de contracte comerciale. Astfel, oferim asistenţă juridică în pregătirea şi negocierea diferitelor contracte comerciale (distribuţie, agenţie, franciza, leasing, prestări  servicii, de producţie, de vânzare – cumpărare, asociere, management).

De asemenea, oferim consultanţă pentru:

  • litigii privind încălcarea obligaţiilor contractuale;
  • tranzacţii în faza procesuală şi post procesuală;
  • contracte comerciale: redactare şi atestare;
  • întocmirea de notificări, somaţii, adrese;
  • asistenţa la negocierea contractelor şi/sau tranzacţiilor;
  • asistenţă în etapa executării silite;
  • procedura somaţiei de plată şi a ordonanţei de plată.

 

Cabinet avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc: În relaţiile cu clienţii noştri, principiile pe care ne bazăm sunt seriozitatea, promptitudinea, corectitudinea, sinceritatea, loialitatea şi confidenţialitatea. Ne dorim să construim şi să consolidăm o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cei care apelează la serviciile noastre.

Pentru orice detaliu suplimentar va invitam sa ne contactati telefonic la 0729.952.844 de Luni pana Vineri in intervalul 09:30 – 15:30.

 

Avocat drept comercial Ploiesti Ioana Pasniciuc

Aspectele de organizare şi guvernanţă societară reprezintă o activitate curentă pentru Cabinet Avocat Ioana Pasniciuc, oferindu-se consultanţă juridică permanentă către diferite companii din judeţul Alba. Participarea cu succes la operaţiuni de fuziuni, divizări, achiziţii, dizolvări a societăţilor comerciale a contribuit la experienţa acumulată de echipa noastră de avocaţi.
De asemenea asigurăm asistenţă juridică şi reprezentare în cadrul litigiilor comerciale în portofoliul societăţii nostre existând societăţi comerciale de renume de pe raza de competenţă a Curţii de Apel locale şi din ţară.

Desi asistam si reprezentam o mare varietate de societati comerciale atat romane cat si din strainatate, principalele domenii de interes ale practicii noastre avocatiale se concentreaza asupra mediului de afaceri din Romania, drept societar, managementul afacerilor si administrarea riscurilor juridice, fuziuni si achizitii, antreprenoriat si investitii, reorganizare si lichidare judiciara, litigii comerciale, civile si de arbitraj, cat si conceperea si negocierea de contracte comerciale – cabinet avocat Ploiesti .

Cabinet Avocat drept comercial Ploiesti

Avocat drept comercial Ploiesti: Societatea s-a constituit la inceputul anului 2004 prin asocierea a doi avocati cu practica indelungata in cadrul unor renumite intreprinderi si societati de comert exterior si in alte forme de exercitare a profesiei de avocat, experienta acestora oferind garantia profesionalismului si calitatii ridicate a serviciilor oferite de avocatii nostri – avocat Ploiesti.

Veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatilor de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, recurgerea la instantele de judecata fiind considerata de avocatii nostri doar ca ultima optiune. Disputele dvs. de afaceri vor fi abordate prin intermediul celor mai operative si mai eficace tehnici de solutionare alternativa a conflictelor, si numai ca ultima varianta de actiune vom actiona in instantele de judecata – avocat Ploiesti .

Intelegem pe deplin ca unele conflicte pot si trebuie sa fie solutionate expeditiv, pe cand altele necesita prezenta in fata instantelor de judecata – avocat Ploiesti .

Cabinet Avocat Ploiesti Ioana Pansiciuc: In ciuda faptului ca in centrul activitatii noastre stau dreptul afacerilor si litigiile de afaceri, recunoastem ca evitarea demersurilor in instanta, de multe ori indelungate si costisitoare, poate servi mult mai bine interesele clientilor nostri. Pentru acest motiv, de cate ori este posibil, evitam recurgerea la instantele judecatoresti.Folosim metode alternative de solutionare a conflictelor precum medierea, concilierea si arbitrajul. In plus, concepem si revizuim contracte comerciale, contracte civile si alte tipuri de acorduri si intelegeri, tocmai in vederea protejarii prin cele mai eficiente metode a drepturilor clientilor nostri si pentru a evita si preintampina pe cat posibil eventualele conflicte si neintelegeri – Avocat Ploiesti.

In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unei societati de avocati potrivita telurilor dvs. este esentiala pentru succesul si finalizarea problemelor legale. Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, in acest context societatea noastra fixandu-si drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si de obiectul dvs. de afaceri.

Considerand ca buna colaborare are la baza confidentialitatea si seriozitatea, iar varful performantei noastre este dat de experienta si profesionalism, cu certitudine piramida protectiei dvs. juridice se construieste la noi.

Avocat drept comercial Ploiesti: Orice afacere are nevoie de o sustinere ferma, atat din punct de vedere economic, organizatoric cat si juridic. Cu atat mai mult, in conditiile economiei de piata din Romania, caracterizata printr-o legislatie fluctuanta si o protectie statala aproape inexistenta oferita intreprinzatorilor, consideram ca aveti nevoie de un partener dinamic, capabil sa va ofere servicii juridice complexe si complete de o inalta tinuta profesionala.

 

Expertiza cabinet avocat Ioana Pasniciuc

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii: drept civil, dreptul familiei, drept comercial, asigurari, imobiliare, relatii de munca, executari silite, partaj, recuperari creante, procedura insolventei persoanei juridice si a persoanei fizice, drept penal si societar, contencios administrativ si fiscal.

Metode alternative de solutionare a litigiilor – MEDIEREA. Avocatul titular al cabinetului nostru este si mediator autorizat in vederea solutionarii amiabile a oricarui tip de conflict prin intermediul acestei proceduri reglementate de Legea 192/2006 cu modificarile ulterioare.

Vremea Cluj telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank Telefon contact Posta Romana Telefon contact DIGI sarcina Telefon Revolut Hormigon impreso Oviedo apartamente noi galata telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank Horoscop Azi Sagetator | Vremea Iasi Cod Postal Alba Deranjamente Digi Rcs Rds traduceri iasi